Wie zijn wij?

Lees het verhaal van Wijkzorg Regio Utrecht

Maak kennis met Wijkzorg Regio Utrecht

Wij leveren zorg in Utrecht en omgeving vanuit de ZVW en WLZ.

Wijkzorg Regio Utrecht is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Astrid Ravenberg en Désiré Breman. Al snel werd duidelijk dat wij dezelfde missie en visie deelden, zoals wij de zorg wilden verlenen aan de cliënten.

In 2018 hebben wij de overstap gemaakt naar een zorgorganisatie met zorgverleners in loondienst en zelfstandige zorgverleners. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zelfstandig opererende zorgorganisatie in de regio. 

‘ Wij zijn weliswaar de oprichters van WRU, maar wij lopen zelf nog elke dag mee in de wijk! ‘

Onze cultuur en werksfeer

Binnen Wijkzorg Regio Utrecht heerst een uitstekende werksfeer. Wij zijn een platte organisatie, waarbij iedereen elkaar kan aanspreken. Alle medewerkers zijn betrokken en er heerst een goed gevoel van saamhorigheid. Door onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht garanderen wij zorg op kwalitatief hoog niveau. Dat doen wij met meer dan 15 collega’s. Samen met onze medewerkers staan wij iedere dag klaar om de beste zorg te verlenen voor onze cliënten.

Denk jij dat jij een waarde kunt toevoegen aan Wijkzorg Regio Utrecht?

Onze missie

Onze missie is dat wij gezien worden als welkome gasten bij onze cliënten. Op het moment dat we door aandacht, uitstralen van rust, beleefdheid, professionaliteit, kwaliteit en duidelijke communicatie de gewenste zorg aan onze cliënten bieden, is onze missie geslaagd.

Onze visie

Het is onze zienswijze dat onze aanwezigheid het leven van een cliënt zo min mogelijk uit balans brengt. Het toevoegen van zorgverlening dient ervaren te worden als rustgevend, positief en respectvol.