Wat zeggen onze collega's?

Over werken bij Wijkzorg Regio Utrecht

Ilone

Verzorgende IG

Binnen WRU heb je de mogelijkheid om door te leren wat je kennis vergroot. Momenteel volg ik zelf de opleiding verpleegkundige en ben bijna klaar. We staan voor elkaar klaar wat het werken prettig maakt binnen WRU.

Laura

Helpende Plus

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij WRU, een kleinschalig bedrijf met alle ruimte voor groei en ontwikkeling.
In mijn nopjes op de fiets door de wijk, een uitdaging om de client zorg op maat te geven.
Geen 1 dag is hetzelfde dat maakt het werk extra leuk!

Lucas

Wijkverpleegkundige

Als wijkverpleegkundige bij WRU ben ik blij dat wij als kleinere thuiszorg veel persoonlijkere en directere zorg kunnen bieden doormiddel van een fijn, maar professioneel team. Ieder lid van het team werkt in de wijk en is betrokken bij de clienten dit zorgt voor vertrouwen en een fijne werk omgeving voor zowel client als collega. De samenhorigheid die we voelen binnen het team brengen we dan ook met liefde over op de client.

Ik zet graag een stapje extra voor mijn cliënten en een bedrijf als WRU helpt dat meer dan waarmaken.

Hellen

Helpende plus

Mijn naam is Hellen,
Ik draai al enige tijd mee in ‘t team van Wijkzorg Regio Utrecht.
Dat ik bij deze organisatie op de goede plek ben, werd mij duidelijk toen ik vernam dat  “ het werken in kleine teams” typerend is voor Wijkzorg Regio Utrecht.

Voor ons is het sociale aspect net zo belangrijk als de medisch- technische handelingen die in vele gevallen vereist zijn.

Vaak zit het in de kleine dingetjes; gezellig een praatje maken, een luisterend oor bieden of een kleine attentie.

Als ik aan ‘t einde van mijn dienst terug kijk op het verloop van mijn dag, dan zijn het niet de verplichte verrichtingen, maar voornamelijk de reacties en de dankbaarheid van de cliënten die voor mij het werk zo leuk maken.

Anna

Wijkverpleegkundige

Werken bij WRU geeft mij veel voldoening. Elke dag is anders en dat houd je gefocust, zo leer je ook weer elke dag. Hierdoor kan ik me ontwikkelen als de verpleegkundige die ik wil zijn. Bij WRU nemen wij de tijd voor de cliënten waardoor je echt zorg op maat kan leveren. Samen met een nauw team werken we hier elke dag voor.

Suzanne

Wijkverpleegkundige

Het werken bij Wijkzorg Regio Utrecht zorgt ervoor dat ik energie en plezier uit mijn werk kan halen.

Ik leer nog dagelijks bij van mijn collega’s vanuit een zeer gevarieerd samengesteld team dat elkaar scherp houdt om zo hooggekwalificeerde zorg te kunnen bieden met individuele aandacht voor de mensen. We doen dit met een klein team van collega’s waarin we elkaar als mens en collega zien staan en respecteren. Het is fijn om te merken dat we met elkaar dagelijks op zoek zijn om de juiste zorg voor ieder individu op maat en met respect voor de mens te willen leveren. Ik vind Wijkzorg Regio Utrecht groots in zijn kleinschaligheid.