Wat zeggen onze collega's?

Over werken bij Wijkzorg Regio Utrecht

Rashida

Verzorgende IG

Ik vind het erg fijn om bij Wijkzorg Regio Utrecht te werken, omdat ik hier veel zelfstandig mijn werk kan uitvoeren. Als ik iets niet weet heb ik altijd mijn collega’s om hulp te vragen. Daarnaast krijg je bij WRU de mogelijkheid om door te groeien als je dat wilt. De collega’s zijn ook erg fijn om mee te werken. De eigenaars van WRU geloven in je en je krijgt ook de vrijheid om dingen zelfstandig op te pakken.

Laura

Helpende Plus

Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij WRU, een kleinschalig bedrijf met alle ruimte voor groei en ontwikkeling.
In mijn nopjes op de fiets door de wijk, een uitdaging om de client zorg op maat te geven.
Geen 1 dag is hetzelfde dat maakt het werk extra leuk!

Soukie

Verzorgende IG

Ik was doktersassistente en vroeg mezelf af: wat wil ik? “Werken met mensen vind ik ontzettend leuk en toen WRU naar een verzorgende IG zocht en mij de mogelijkheid aanbood om binnen hun organisatie als verzorgende IG de opleiding te doen dacht ik: dat wil ik”.

Bij WRU krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Ik ga in september de opleiding HBO verpleegkundige starten, nadat ik mijn diploma verzorgende IG heb behaald binnen de organisatie. 

Het leuke aan WRU is dat de directie ook als verpleegkundigen gewoon meewerken in de wijk. Dat geeft mij als collega een warm gevoel. 

Wij als team zijn zeer hecht met elkaar en dat maakt het werken bij WRU nog leuker. Ik zou zeggen als jij jezelf in mijn verhaal herkent, neem dan gerust contact op!

Hellen

Helpende plus

Mijn naam is Hellen,
Ik draai al enige tijd mee in ‘t team van Wijkzorg Regio Utrecht.
Dat ik bij deze organisatie op de goede plek ben, werd mij duidelijk toen ik vernam dat  “ het werken in kleine teams” typerend is voor Wijkzorg Regio Utrecht.

Voor ons is het sociale aspect net zo belangrijk als de medisch- technische handelingen die in vele gevallen vereist zijn.

Vaak zit het in de kleine dingetjes; gezellig een praatje maken, een luisterend oor bieden of een kleine attentie.

Als ik aan ‘t einde van mijn dienst terug kijk op het verloop van mijn dag, dan zijn het niet de verplichte verrichtingen, maar voornamelijk de reacties en de dankbaarheid van de cliënten die voor mij het werk zo leuk maken.