Verzorgende IG

Als verzorgende IG help je mensen zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven

Is diversiteit en zelfstandigheid in een baan belangrijk voor jou? En geef je graag kwalitatief goede zorg aan cliënten? Lees dan snel verder! Wij zoeken een verzorgende IG die ons team wilt komen versterken.

Wat krijg jij ervoor terug?

Veel uitdaging in je werk, ontwikkelingsmogelijkheden en hele leuke collega’s! Interesse? Solliciteer dan als Verzorgende IG en wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliënten in jouw wijk. Met jouw professionele hulp zorg je ervoor dat cliënten langer en zelfstandiger in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Hoe mooi is dat?

Je ondersteunt de cliënten in hun dagelijkse bezigheden, zoals het opstaan en de persoonlijke verzorging. Naast het verzorgen help je bij een deel van de medische handelingen, zoals het toedienen van medicijnen of wondzorg. Voor meer specialistische handelingen kun je altijd één van jouw collega’s inschakelen.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Wat bieden wij jou?

Wat verwachten wij van jou?

Wat voor werkgever zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige thuiszorgorganisatie die hoge kwaliteit aan zorg verlenen. Dit doen wij samen met een team van 16 betrokken collega’s, waarbij iedereen zijn waarde toevoegt.

Binnen onze organisatie heerst een goede werksfeer en de collega’s staan altijd klaar voor elkaar. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen met veel plezier hun werk kunnen uitvoeren. Goede zorg verlenen doe je namelijk samen!  

Denk jij dat wij bij jou passen? Wij maken graag kennis met je! Bel ons of solliciteer en wij bellen jou.

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact op!