Wijkverpleegkundige

Als Wijkverpleegkundige ben je onmisbaar in het team!

Ben jij een enthousiaste Wijkverpleegkundige? Die vanuit passie en betrokkenheid cliënten de beste zorg wilt geven? Lees dan vooral verder! Wij zoeken namelijk een Wijkverpleegkundige die ons team wilt komen versterken.  

Wat krijg jij ervoor terug?

Veel uitdaging in je werk, ontwikkelingsmogelijkheden en hele leuke collega’s! Interesse? Solliciteer dan als Wijkverpleegkundige en wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Over de vacature

Als Wijkverpleegkundige in de thuiszorg heb je een signalerende functie en ben je verantwoordelijk voor het indiceren en continuïteit van zorg. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij de wensen en behoeften van onze cliënten feilloos te achterhalen.

Je houdt je bezig met het indiceren, contacten onderhouden met externe partijen en het opbouwen van een netwerk met huisartsen, ziekenhuizen en/of ketenpartners.

Daarnaast coördineer jij de zorgverlening en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van verpleegtechnische handelingen. 

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Wat bieden wij jou?

Wat verwachten wij van jou?

Wat voor werkgever zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige thuiszorgorganisatie die hoge kwaliteit aan zorg verlenen. Dit doen wij samen met een team van 16 betrokken collega’s, waarbij iedereen zijn waarde toevoegt.

Binnen onze organisatie heerst een goede werksfeer en de collega’s staan altijd klaar voor elkaar. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen met veel plezier zijn werk kunnen uitvoeren. Goede zorg verlenen doe je namelijk samen!  

Denk jij dat wij bij jou passen? Wij maken graag kennis met je! Bel ons of solliciteer en wij bellen jou.

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact op!