Verpleegkundige niveau 4

Als verpleegkundige help je cliënten zorg op maat te verlenen

Kom jij ons helpen om de cliënten in regio Utrecht liefdevolle zorg in hun huiselijke omgeving te bieden? Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige voor de thuiszorg in regio Utrecht. 

Wat krijg jij ervoor terug?

Veel uitdaging in je werk, ontwikkelingsmogelijkheden en hele leuke collega’s! Interesse? Solliciteer dan als Verpleegkundige Niveau 4 en wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Wat ga je doen?

Je verleent complexe zorg aan cliënten en begeleidt hen in het dagelijkse leven. Op zelfstandige basis stel je samen een verpleegplan op en kijk je naar welke zorg iemand nodig heeft. Naast het indiceren van de juiste zorg zijn ook de medische technische handelingen en het social gedeelte erg belangrijk. 

Bij de volledige verzorging van een cliënt ben jij het aanspreekpunt en onderhoudt je het contact met de huisarts. Je betrekt familie en mantelzorgers en je bent de steun en toeverlaat van de wijkverpleegkundige. 

Uiteindelijk draait het om het feit dat jij samen met je collega’s er voor zorgt dat je zorg biedt die aansluit op de verwachtingen van de cliënt en het bevorderen van zelfredzaamheid.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Wat bieden wij jou?

Wat verwachten wij van jou?

Wat voor werkgever zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige thuiszorgorganisatie die hoge kwaliteit aan zorg verlenen. Dit doen wij samen met een team van 16 betrokken collega’s, waarbij iedereen zijn waarde toevoegt.

Binnen onze organisatie heerst een goede werksfeer en de collega’s staan altijd klaar voor elkaar. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen met veel plezier hun werk kunnen uitvoeren. Goede zorg verlenen doe je namelijk samen!  

Denk jij dat wij bij jou passen? Wij maken graag kennis met je! Bel ons of solliciteer en wij bellen jou.

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact op!