Planner

Als Planner ben je een belangrijke schakel in het team!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jij je kennis en ervaring in de zorg wilt inzetten om op die manier een belangrijke bijdrage te leveren aan de levens van onze cliënten? Kun jij het verschil maken voor onze zorgverleners en cliënten door de zorgvragen soepel te integreren binnen de beschikbare mogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

Wat krijg jij ervoor terug?

Veel uitdaging in je werk, ontwikkelingsmogelijkheden en hele leuke collega’s! Interesse? Solliciteer dan als Planner en wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Over de vacature

Als planner ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de routeplanning binnen onze organisatie. De dagelijkse planning veranderd veel door onplanbare zorg, ziekmeldingen, beschikbaar deskundigheidsniveau en wijzigingen van de zorgvraag.

Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van mutaties zodat de continuïteit voor de cliënten en medewerkers zo veel mogelijk behouden blijft. Daarnaast zorg je voor telefonische bereikbaarheid en dat alle bijkomende administratieve taken worden verricht.

Als planner zal geen dag hetzelfde zijn. Je werkzaamheden worden grotendeels bepaald door de onvoorspelbaarheid die het werken met cliënten en zorgverleners met zich meebrengt.

  • Je hebt inzichtelijk waar en wanneer je op de routes zorgverleners te weinig of te veel hebt en hoe je dit zo creatief mogelijk kan oplossen.

  • Je werk samen met onze huidige planner.

  • Daarnaast zorg je voor telefonische bereikbaarheid en dat alle bijkomende administratieve taken worden verricht.

  • Als planner zal geen dag hetzelfde zijn. Je werkzaamheden worden grotendeels bepaald door de onvoorspelbaarheid die het werken met cliënten en zorgverleners met zich meebrengt.

  • Ook werk je nauw samen met onze wijkverpleegkundigen zodat voor jou ook duidelijk is wat actueel is en wat er in de wijken speelt.

Wat bieden wij jou?

Wat verwachten wij van jou?

Wat voor werkgever zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige thuiszorgorganisatie die hoge kwaliteit aan zorg verlenen. Dit doen wij samen met een team van 16 betrokken collega’s, waarbij iedereen zijn waarde toevoegt.

Binnen onze organisatie heerst een goede werksfeer en de collega’s staan altijd klaar voor elkaar. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen met veel plezier zijn werk kunnen uitvoeren. Goede zorg verlenen doe je namelijk samen!  

Denk jij dat wij bij jou passen? Wij maken graag kennis met je! Bel ons of solliciteer en wij bellen jou.

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact op!