Helpende Plus

Als Helpende plus ben je een belangrijke schakel in een deskundig team

Wil jij graag waarde toevoegen aan de zorg? En zorg jij ervoor dat cliënten zich helemaal thuis voelen bij jou? Lees dan snel verder! Wij zoeken een Helpende Plus die een belangrijke waarde aan ons team kan toevoegen.

Wat krijg jij ervoor terug?

Veel uitdaging in je werk, ontwikkelingsmogelijkheden en hele leuke collega’s! Interesse? Solliciteer dan als Helpende Plus en wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Wat ga je doen?

Als helpende plus kun jij met jouw professionele hulp en inzet hier veel waarde toevoegen. Jij zorgt er namelijk voor dat cliënten langer en zelfstandiger in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Het ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen  zijn niet de enige redenen om bij een cliënt thuis te komen. Soms merk je dat er bij een cliënt meer aan de hand is. Onze cliënten vinden het daarom ook belangrijk dat zij met jou een goed gesprek kunnen voeren. Op die manier bouw jij een vertrouwensband op en zorg jij ervoor dat de cliënten met een gerust hart de dag door komen.

Als Helpende plus bij Wijkzorg Regio Utrecht ben je een belangrijke schakel in een deskundig team. Je werkt nauw samen met de verpleegkundige en je rapporteert belangrijke zaken in het dossier.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Wat bieden wij jou?

Wat verwacht wij van jou?

Wat voor werkgever zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige thuiszorgorganisatie die hoge kwaliteit aan zorg verlenen. Dit doen wij samen met een team van 16 betrokken collega’s, waarbij iedereen zijn waarde toevoegt.

Binnen onze organisatie heerst een goede werksfeer en de collega’s staan altijd klaar voor elkaar. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen met veel plezier hun werk kunnen uitvoeren. Goede zorg verlenen doe je namelijk samen!  

Denk jij dat wij bij jou passen? Wij maken graag kennis met je! Bel ons of solliciteer en wij bellen jou.

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact op!